Rólunk

Az étterem

és a fürdő

Az Aqua Stella Bisztró 2019-ben nyitotta meg kapuit, a Csillaghegyi fürdő felújítását követően, új alapokra helyezve a fürdővendéglátást.

Elsődleges célunk volt, hogy a méltán híres budapesti fürdők éttermi szolgáltatását, új alapokra helyezve nyújtsunk olyan megfizethető minőségi szolgáltatást, amit a hitvallásunkban is megfogalmaztunk.
 

Az étterem kialakításánál fontos szempont volt,hogy a modern kialakítás mellett a ,,retro,, strand hangulat és a természetesség összhangban legyen, amit a bel és kültéri padok valamint a zöld fal és a műfű is jól szimbólizál.

Az étterem jól felszerelt, modern látványkonyhával rendelkezik, valamint a teljes alapterületen belül kíváló Wi-Fi és audio lefedettséget biztosít. Fürdeni, kikapcsolódni vágyó vendégeinknek ajánljuk a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő szolgáltatásait.

– Fürdővendéglátás kicsit másképp –

Szolgáltatásaink

Fürdővendéglátás másként

Aguastella -rendelés

Kiszállítás

Megbízható&gyors

Próbálja ki új szolgáltatásunkat!

Szállítási területek: Békásmegyer, Üröm, III. kerületben az Árpád híd vonaláig 

Március első hetével elindítottuk a kiszállítást saját csapatunkkal, ennek köszönhetően a kiszállított ételeink és a szolgáltatás minőségét folyamatos ellenőrzés alatt tarthatjuk. 

Rendezvényhelyszín

reggel-délben-este

Rendezvények lebonyolítása max 50-80 fő részvételéig 

Az Aqua Stella Bisztró sokoldalúságát bizonyítja az is, hogy a megszokottól eltérően a fürdő szolgáltatásaival kombinált események lebonyolítását is lehetővé teszi, legyen szó akár családi, baráti vagy céges rendezvényről.

A helyszín adta lehetőségeknek köszönhetően autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető az étterem továbbá ingyenes parkoló is biztosított a vendégeink részére. 

Hamarosan...

Gasztro-wellness

csomagajánlatok

Ajánlataink kialakítása folyamatban van

Célunk olyan csomagok kialakítása, ahol vendégeink egyszerre élvezhetik a pihentető wellness szolgáltatásokat és az új szintre helyezett fürdővendéglátásnak köszönhető gasztronómiai élményt. 

Iratkozz fel hírlevelünkre! Nem csak az újdonságainkról tájékoztatunk  hanem a kialakításra kerülő csomagajánlatainkból típusonként egyet kisorsolunk a feliratkozóink között. 

telefonszámunk

+36 20 555 22 25

Aqua stella bisztró

Látogass el hozzánk az Aqua Stella Bisztróba vagy rendelj ételt az otthonodba, munkahelyedre!

Kapcsolat

Call Now Button

Lépj velünk kapcsolatba!

Iratkozz fel hírlevelünkre!